Nye Panorama brygge 2015 tirsdag 8. april 2014

Merk deg «Panorama Brygge», vår-sommer 2015. Allerede en tidlig vårdag kan hotellet ønske velkommen til et nytt og fantastisk bryggeanlegg.

Samarbeid med Panorama Hotell

I 2012 inngikk Kystopplevelser et tett samarbeid med Panorama Konferansehotell vedrørende håndtering av en rekke aktiviteter til havs. Med samtlige båter stasjonert midt i selve opplevelsen, nemlig havet og kysten, er vi klar til å bidra med unike opplevelser for nettopp din gruppe. 

Ny gjestehavn i 2015

Panorama Hotell har en idyllisk beliggenhet i Austefjorden, kun 4 nautiske mil fra Marstein Fyr. Mange kjenner nok stedet fra tidligere Marstein Fjordhotell, men få gjenkjenner hotellet etter den omfattende byggeprosessen. Bryggeområdet er en del av siste byggetrinn i prosjektet, og gir hotellet nok et stilfullt løft mot sjøfronten.  

De 5 nye rorbuene med tilhørende båtplasser, og den romslige gjestehavnen vil nok bli et vakkert og tiltrekkende syn fra sjøfronten. En solid bølgedemper på hele 65 meter skal verne godt om båtene som blir fortøyd. Da kan man trygt nyte en bedre middag i hotellets flotte restaurant.

Les mer om Panorama Hotell