Konsepter

 • Cruise med Anne Lise

  Har du lyst å oppleve havet og fjordene på en komfortabel og elegant måte, er dette virkelig noe for deg. Her er det kompromissløs design, komfort og kvalitet, og det er gode muligheter for servering av f.eks. noen av havets delikatesser om bord.

  Om «Anne Lise»

  Antall: Opptil 12 pers. Servering: Skjenkebevilling og servering av mat Fasiliteter: 3 lugarer m/bad, kjøkken, grill på flybridge, salong m/tv, gjestetoalett

  Princess 61_Anne Lise

 • Lunsjcruise

  2-timers tur inkl. lunsj. Passer godt som et lite avbrekk på dagen. Nyt en rolig tur på sjøen med nydelig lunsjservering om bord på flybridgen eller i den flotte cabinen. Se egen meny for lunsjalternativ. Turforslag: Tofterøy rundt, ut mot Marstein Fyr og Austevoll, Austefjorden mot Glesvær.


 • Skjærgårdscruise til Glesvær kafé

  2-timers tur inkl. guiding, kaffe/kake. Turen går fra hotellet og inn i Austefjorden i den hyggelige skjærgården til Glesvær Kafé. Det blir en liten pause på 40-50 min. på kafeen hvor kafeeieren forteller om den gamle «Handelssaden Glesvær». Båtturen går deretter tilbake til hotellet i fine omgivelser. Servering av kaffe og lefse på kafeen.

  Båttur Christean Børs

 • Havfiske

  Havfiske

  Nå kan du oppleve følelsen av ekte fiskelykke på havet med proft fiskeutstyr. Fjorden koker av fisk. Turen eksempelvis gå ut mot Marstein Fyr og havet evt. innaskjærs ved høy sjø. Prøv proft fiskeutstyr egnet for dyp sjø og store fisk. Det er også mulig å legge ut line eller andre fiskemetoder.


 • Historisk cruise til Selstøbuane

  3-timers tur inkl. guiding og bevertning. Vi går i land ved Selstøbuane og møter der en lokalkjent guide ved Selstøbodene. Båtturen fortsetter i vakker skjærgård. Servering av enkel mat om bord.


 • Historisk cruise med vandretur i Telavåg

  3-timers tur inkl. guiding og forfriskninger. Turen går innover i Austefjorden. Guiden tar i mot båten på kaien i Telavågen, og tar oss med på en rundtur hvor man oppsøker steder i bygda relatert til de dramatiske hendelsene under 2. verdskrig. Båtturen fortsetter i vakker skjærgård. Servering av enkel mat om bord.


 • Havkajakk

  Denne aktiviteten gir deg virkelig nærkontakt med elementene! Med sikkerhet i fokus får alle utfordringer tilpasset sitt nivå. Vi har 6 kajakker med alt tilhørende utstyr året rundt. Alle som leier kajakker drar ut på eget ansvar. Det må signeres egenerklæring før utleie.

  Ta kontakt for alternativer og priser.

  Kajakk

 • RIB-tur

  Havrafting

  På en RIB-tur får du en fin naturopplevelse kombinert med litt fart og bølger. Den raske båten tar deg gjennom spennende viker og øyer og videre ut på det store havet.